Inspiratie en ontmoeting Zoek je
balans
ZIN in het leven
stilte?
beZINning
ontmoeting
gesprek over geloven
God?
Welkom bij ZIN
voor online inspiratie
en ontmoeting in Wijk bij Duurstede
 

MK_Valentijnsviering_singles_300dpiDaar waar liefde is…
Valentijnsdag, een commerciële hype overgewaaid uit Amerika? Er is meer! Kom luisteren naar het verhaal van Sint Valentijn. Op zondag 14 februari organiseert de Singles Meetup van MijnKerk.nl in samenwerking met Zin in Wijk bij Duurstede een Valentijnsviering voor singles in Cothen. Elkaar ontmoeten, luisteren naar sfeervolle muziek, samen op pad en praten over liefde, een vesper en een gezamenlijke maaltijd.

Dominee Janneke Nijboer van MijnKerk.nl: “Mensen zijn hun hele leven op zoek naar ware liefde. Je kunt dit vinden in een persoon, in God of in een ideaal om zelf na te streven. Ware liefde is één van de grootste geheimen van het leven. Hoe wij ook door het leven gaan, zonder liefde valt de bodem onder je bestaan weg”. Dominee Nijboer zal het verhaal van Sint Valentijn vertellen.

Vorig jaar organiseerde Marja Frericks al twee Singles Meetups voor MijnKerk.nl in Zoetermeer. Singles kwamen bij elkaar, deelden verhalen, hadden een leuke middag of avond en er ontstonden nieuwe vriendschappen. Dit initiatief van MijnKerk.nl trok ook de aandacht van singles in andere delen van het land. Daarom is er nu een speciale Singles Meetup centraal in Nederland bij Utrecht, in het idyllische dorpje Cothen (gemeente Wijk bij Duurstede).

De Valentijnsviering is een co-productie van MijnKerk.nl de internetkerk van de Protestantse Kerk in Nederland, en Zin, de pioniersplek in Wijk bij Duurstede. Tijdens de Meetup is er onder andere een miniconcert met het duo Hartenlied. Zangeres Karin Menken en gitarist IMG_6184John Jacobs uit Wijk bij Duurstede brengen mooie luisterliedjes, ballads en chansons. Dominee Rebecca Onderstal, dominee in Cothen en zelf ook single, zal rond 17:00 uur een korte vesper leiden.
De middag sluiten we met af een speciale maaltijd “De liefde van de mens gaat door de maag”. We vragen de gasten een bijdrage aan de maaltijd te leveren door zelf eten mee te nemen. Het eten zullen we samen delen. Mooi rood fruit, een hartvormig broodje, je lievelingsgerecht… geef je fantasie de ruimte en verras jezelf en iemand anders!

Ben je single en heb je behoefte aan ontmoeting en inspiratie? Je bent welkom!
Aanmelden voor deze Valentijnsviering kan via singlesmeetup2015@gmail.com. Meer informatie: 06-3890 3150

 

3 Reacties op Valentijnsdag vieren voor singles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Minifestival 11 juni 2017
“Minifestival:
Agenda

Op dit moment zijn er geen toekomstige evenementen.

Contact
Rebecca Onderstal
Steun ZIN financieel
Rekening NL07 RBRB 0917 7497 90 t.n.v. Protestantse kerk Cothen inz ZIN Word voor 15 euro Vriend van ZIN!
De Preek van de Leek
De Preek van de Leek
The Passion in WbD
The Passion of Christ
Kliederkerk
Kliederkerk - ZIN in Wijk bij Duurstede
Doe mee en reageer op ZINDoe mee en reageer op ZIN op TwitterDoe mee en reageer op ZIN op FacebookDoe mee
en reageer op
Archief