Inspiratie en ontmoeting Zoek je
balans
ZIN in het leven
stilte?
beZINning
ontmoeting
gesprek over geloven
God?
Welkom bij ZIN
voor online inspiratie
en ontmoeting in Wijk bij Duurstede
 

Wat betekent ZIN in het leven voor Wijkenaren? Je leest er op woensdag over bij ZIN. Vandaag komt Arie Verheul aan het woord.  

arie verheulZINinWijk! Een lastig onder woorden te brengen begrip. Zin in koffie, zin in blues, zin in een ontmoeting …. dat kan ik begrijpen. Maar zin in een leuk stadje? Hoe krijg of heb je dat? Ik heb het reuze naar mijn ZINinWijk, laat daar geen misverstand over bestaan. De afgelopen 60 jaar is die ZINinWijk steeds groter geworden door de enorme vooruitgang. Waarom dan ZINinWijk? ZIN om langs de Lek te lopen heb ik altijd wel, ZIN om een prettig gesprek te hebben met m’n levensvriendin ook, eigenlijk heb ik hier in Wijk altijd  wel ergens ZIN in. Zou dat ook zo zijn geweest als ik in Riga was geboren? Van Wijk zou ik dan wellicht nooit hebben gehoord, maar ZINinRiga zou ik dan wel hebben gehad veronderstel ik. Verder denken dus …heeft een mensenleven dan ZIN?

Wijk_bij_Duurstede lek

Daar heb ik zo mijn twijfels bij. Al duizenden jaren maakt de mens er een potje van, daar wil ik eigenlijk helemaal niet aan mee doen, daar heb ik geen ZIN in. ZINinWijk? Het blijft lastig, ondanks dat ik het prima naar mijn ZIN heb en toch ook weer niet. Ja kom op zeg, hier heb ik echt geen ZIN meer in…

Arie Verheul is initiatiefnemer van Blues in Wijk en coördinator van Wheels for all. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Minifestival 11 juni 2017
“Minifestival:
Agenda

Op dit moment zijn er geen toekomstige evenementen.

Contact
Rebecca Onderstal
Steun ZIN financieel
Rekening NL07 RBRB 0917 7497 90 t.n.v. Protestantse kerk Cothen inz ZIN Word voor 15 euro Vriend van ZIN!
De Preek van de Leek
De Preek van de Leek
The Passion in WbD
The Passion of Christ
Kliederkerk
Kliederkerk - ZIN in Wijk bij Duurstede
Doe mee en reageer op ZINDoe mee en reageer op ZIN op TwitterDoe mee en reageer op ZIN op FacebookDoe mee
en reageer op
Archief