Inspiratie en ontmoeting Zoek je
balans
ZIN in het leven
stilte?
beZINning
ontmoeting
gesprek over geloven
God?
Welkom bij ZIN
voor online inspiratie
en ontmoeting in Wijk bij Duurstede
 

zin vlinder 1Na een periode van time out, herstel en veel nadenken heb ik besloten te stoppen met mijn werk in Wijk bij Duurstede voor de pioniersplek ZIN in Wijk bij Duurstede (en binnen de Protestantse gemeente).
Nadat ik als predikant uit Cothen vertrok en in Houten ging werken, wilde ik me blijven inzetten in Wijk, vooral om later het stokje wat ZIN betreft te kunnen doorgeven. In de praktijk bleken deze twee werkplekken naast elkaar teveel te vragen. Daarnaast speelde, dat het moeilijk bleek om voldoende (financieel, organisatorisch en inhoudelijk) draagvlak voor ZIN te vinden. Dit heeft me tot het besluit gebracht het Wijkse werk te beëindigen. Daarmee neem ik afscheid van mijn werk als pionier voor ZIN in Wijk bij Duurstede – met dankbaarheid, weemoed en pijn in het hart.
Er zijn sinds 2011 veel prachtige dingen gebeurd. Er is allerlei moois gezaaid en gegroeid. Ik ben dankbaar voor vele, vele mooie ontmoetingen en inspirerende momenten van samenwerken.
Graag neem ik half januari afscheid van het werk in Wijk bij Duurstede en vooral: van mensen met wie ik iets heb gedeeld en opgebouwd. Tot die tijd probeer ik contacten en activiteiten af te ronden. Het is nu aan anderen om te kijken of en hoe er een vervolg aan ZIN in Wijk bij Duurstede wordt gegeven.

Rebecca Onderstal

Bericht vanuit ZIN:
Wij vinden het ontzettend jammer dat Rebecca gaat stoppen met haar werk voor ZIN in Wijk bij Duurstede, maar we hebben ook alle begrip voor haar besluit.
We zijn Rebecca dankbaar voor al het moois dat ze bij ZIN in Wijk bij Duurstede tot stand heeft gebracht.

Je/u bent van harte uitgenodigd om afscheid te nemen van Rebecca Onderstal en stil te staan bij het moois dat ZIN in Wijk bij Duurstede heeft gebracht.

Het afscheid zal plaatsvinden op zaterdagmiddag 13 januari in het Muziektheater van Ginkel (Rijnstraat 3, Wijk bij Duurstede, 15 – 17 uur)
De uitnodiging met verdere informatie volgt.

Janna Afman, Jolande IJkema, Annelies de Graaf namens ZIN

Zin 01 2016-06-19 13.12.14 2016-06-19 19.19.51 DSC_1017

1 Reactie op Afscheid

 • Eveline Struijk zegt:

  Dag Rebecca,

  Heel hartelijk wil ik je bedanken voor je inspirerende Zin-in-Wijk- bij-Duurstede mails.
  Ik vond ze niet alleen voor mezelf inspirerend, ik heb er ook uit geput voor onze Oecumenische Bezinningsmailactie in de Achterhoek, die we sinds 2011 tijdens Advent en de 40 dagentijd dagelijks verzorgen. Verfrissend, meditatief, creatief vond ik je bijdragen. Ik zal ze missen!
  Zonder dat je het misschien beseft heb je ook anderen een impuls gegeven tot nieuwe initiatieven.
  Zo houden wij nu ook al enkele jaren een “Zindag aan de Berkel” in en om ons prachtige kerkje in Rekken. Weer anders dan in WBD, maar wel op dat idee geïnspireerd!
  Wat zal het lastig zijn los te komen van dit alles nu het gaat stoppen…..Maar weet dat dit werk ook buiten jouw blikveld mensen blijft inspireren, er is op veel plekken iets in gang gezet….niet alleen bij ons in de Achterhoek, maar op zoveel meer plekken!

  Ik wens je een mooi afscheid in januari en alle goed op je nieuwe werkplek!

  Vaya con Dios!

  Eveline Struijk (collega protestantse gemeente in Eibergen-Rekken)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Minifestival 11 juni 2017
“Minifestival:
Agenda

Op dit moment zijn er geen toekomstige evenementen.

Contact
Rebecca Onderstal
Steun ZIN financieel
Rekening NL07 RBRB 0917 7497 90 t.n.v. Protestantse kerk Cothen inz ZIN Word voor 15 euro Vriend van ZIN!
De Preek van de Leek
De Preek van de Leek
The Passion in WbD
The Passion of Christ
Kliederkerk
Kliederkerk - ZIN in Wijk bij Duurstede
Doe mee en reageer op ZINDoe mee en reageer op ZIN op TwitterDoe mee en reageer op ZIN op FacebookDoe mee
en reageer op
Archief